Over Key

Key Technology is dé producent van elektronische inspectie-, transport- en sorteermachines voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij zeggen ook wel; Als Key het niet kan, kan niemand het! Ons doel is om de ultieme partner te zijn in de voedselverwerkende industrie.

Over Key

Wij bedienen klanten in de gehele EMEA/ASIA-markt (Europa/Midden Oosten/Afrika en Azië). Key Technology BV is gevestigd in Beusichem (NL) en Key Technology NV in Hasselt (BE) en heeft een zusteronderneming in Walla Walla (USA), allen onderdeel van de Duravant Groep. Een groot deel van onze klanten zit in de aardappelverwerkende industrie.

 Zodra je bij Key Technology komt werken zal je nooit meer hetzelfde naar een frietje kijken. Dagelijks komen er wereldwijd 1 miljard mensen met friet of patat in aanraking die over een machine van Key Technology is gekomen.

Kantoor Beusichem

Beusichem valt onder de gemeente Buren wat ligt in de provincie Gelderland maar ook tegen de provincie Utrecht aanligt. Deze vestiging hoort sinds 1996 bij Key Technology. Op deze locatie werken zo ongeveer 150 medewerkers. Naast de kantoren bevinden zich hier ook twee productiehallen waarin de trillers en optische sorteermachines worden geproduceerd. Dit geeft een leuke mix van medewerkers en hier kan je als engineer goed zien dat jouw ontwerpen tot leven komen. Als productiemedewerker loop je gemakkelijk naar de tekenkamer om te sparren met de engineers.

Kantoor Hasselt

Hasselt is de hoofdstad en de grootste centrumstad van de Belgische provincie Limburg. Deze vestiging hoort sinds 2013 bij Key Technology. Op deze locatie werken ongeveer 45 medewerkers. In Hasselt is er een customer experience center waar klanten onze machines aan het werk kunnen zien en nodige trainingen kunnen ontvangen.  Daarnaast is er ook een R&D labo om nieuwe ontwikkelingen en toepassingen uit te testen. Dit geeft dat we een boeiende mengeling hebben tussen bedenken van hoogtechnologische ontwikkelingen tot oplossen en testen van uitdagingen waarmee klanten direct in aanraking komen. De impact van je werk is direct zichtbaar en tastbaar onder de leuke collega’s maar ook bij klanten.

Onze missie

Het consequent leveren van ongeëvenaarde prestaties aan onze klanten en partners door middel van toonaangevend productontwerp, projectlevering en voorbeeldige service. Wij streven naar het creëren van lange termijn relaties die waarde voor onze klanten en winstgevende groei voor onze aandeelhouders stimuleren. 

Maar zonder de inzet en toewijding van onze medewerkers kunnen wij deze missie niet volbrengen. Daarom besteden wij veel aandacht aan de betrokkenheid, ontwikkeling, behoud en veiligheid van onze medewerkers.

Betrokkenheid

Wij zijn een groep gedreven professionals die elkaar graag helpen, voor elkaar klaarstaan en houden van een goede BBQ of leuk uitje op zijn tijd. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging die geregeld leuke activiteiten organiseert.

Wij houden van een uitdaging en zetten graag een extra stap voor een klant en collega.

Ontwikkeling en Behoud

Bij Key kan je veel van elkaar leren maar daarnaast besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling, opleiding & training. Doorgroeien kan bij ons zowel in specialisatie als naar een andere rol. Uiteindelijk zetten wij in op het opbouwen van een langdurige relatie waarin wij goed kijken naar het samenbrengen van talenten en ambities. 

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop! Wij hebben een groot BHV-team en preventiemedewerkers. Deze ondersteunen, informeren en adviseren de organisatie als medewerkers met als doel het bereiken van veilige en zo optimaal mogelijke arbeidsomstandigheden. Want iedereen wil aan het eind van de dag toch weer gezond naar huis?!