Sales & Engineering

Zoek jij een nieuwe uitdaging in de techniek? Dan staat jouw ideale baan misschien wel hieronder. Denk jij dat jij ons kan helpen om klanten de beste oplossing bieden? Wij horen het graag.

Afdeling Sales & Engineering

Key Technology heeft continue te maken met wisselende klantwensen, behoeftes en fabrieken. Dit betekent dat wij niet zomaar een standaard machine leveren maar dat de machines die wij produceren altijd maatwerk zijn. Dit proces begint bij onze Sales afdeling die samen met de Sales Engineers, R&D en Applicatie Engineers op zoek gaan naar de beste oplossing voor het product, de wens of een probleem van de klant. In Beusichem ontwikkelen en produceren wij triltransportsystemen voor voedingsmiddelen. Deze verzamelen voorzichtig producten van andere verwerkingsmachines. Wassen, drogen, koelen, spreiden, uitlijnen en opvoeren zijn slechts enkele van de andere functies die onze transportsystemen kunnen uitvoeren terwijl ze het product voorbereiden op de volgende stap in het proces.

Als Key het niet kan, kan niemand het.

Vacatures

Sollicitatieprocedure

Wij gaan voor een duurzame samenwerking en willen niet alleen zelf de juiste beslissing nemen maar vinden het ook heel belangrijk dat jij de juiste beslissing neemt. Daarom kiezen wij voor een uitgebreide sollicitatieprocedure.

Kernwaarden

INTEGRITEIT

TEAMWORK

RESPECT

WINNAARS
MENTALITEIT

BESEF VAN URGENTIE

Onboarding

Het inwerktraject of de onboarding is een belangrijk onderdeel van een duurzame samenwerking. Ieder inwerktraject wordt op maat gemaakt en daarnaast volgen wij de onderstaande stappen.

Contact

Ben je enthousiast geworden of heb je nog andere vragen?

Neem dan contact op met onze HR-afdeling via bvhr@key.net of bel met Sanne van Leeuwen, HR Representative, op +31 (0)345 58 58 85.