Research & Development

Techniek, innovatie, technologie, ontwikkeling van nieuwe machines. Is jouw interesse gewekt? Dan ben je op de juiste plek.

Afdeling Research & Development

R&D houdt zich bezig met enerzijds een luik innovatie, waarbij onderzoek wordt gedaan naar nieuwe technologie├źn. Anderzijds is er het luik ontwikkeling waarbij een volledig nieuwe machine ontwikkeld wordt.┬á Het gaat dan zowel om ontwikkeling van hardware als software. Uiteraard gebeurt alles in nauwe samenwerking met de andere departementen om een zo goed mogelijk product af te leveren en daarnaast wordt de nodige ondersteuning geboden aan Aftermarket & Service.

Vacatures

Sollicitatieprocedure

Wij gaan voor een duurzame samenwerking en willen niet alleen zelf de juiste beslissing nemen maar vinden het ook heel belangrijk dat jij de juiste beslissing neemt. Daarom kiezen wij voor een uitgebreide sollicitatieprocedure.

Kernwaarden

INTEGRITEIT

TEAMWORK

RESPECT

WINNAARS
MENTALITEIT

BESEF VAN URGENTIE

Onboarding

Het inwerktraject of de onboarding is een belangrijk onderdeel van een duurzame samenwerking. Ieder inwerktraject wordt op maat gemaakt en daarnaast volgen wij de onderstaande stappen.

Contact

Ben je enthousiast geworden of heb je nog andere vragen?

Neem dan contact op met onze HR-afdeling via bvhr@key.net of bel met Sanne van Leeuwen, HR Representative, op +31 (0)345 58 58 85.