Welke afdeling past bij jou?

Werk doen waar jij gelukkig van wordt en waar jij ook nog eens ontzettend goed in bent. Wie wil dat nou niet? Bij Key kijken wij niet alleen naar wat wij nodig hebben maar vooral naar wat jij wilt doen.

Afdelingen binnen Key Technology

Bij Key Technology Nederland en België werken zo’n 200 mensen, verdeeld over 20 afdelingen. Om dit een beetje overzichtelijk te houden hebben we ervoor gekozen om deze afdelingen onder te verdelen in 6 subcategorieën. Dus kijk ook naar de vacatures op de andere afdelingen, mogelijk staat hier toch iets voor je tussen.  

Sales & Engineering

Van idee, wens of probleem tot de beste oplossing bedenken voor een klant. Onder Sales en Engineering vind je alle functies die aan dit proces bijdragen.

Productie

Van tekening naar machine en van Beusichem naar de rest van de wereld. Hier komen heel veel verschillende afdelingen bij kijken. Denk hierbij aan de werkvoorbereiding, inkoop, magazijn, voorbewerking, lasserij, montage en logistiek. Iedere afdeling is onmisbaar. 

Aftermarket & Service

Als je de beste oplossingen en machines wilt leveren dan moet je ook de beste service kunnen bieden. Naast het periodiek onderhoud en het verhelpen van storingen door de Field Service Engineers en Technisch Support Specialisten zorgt het Parts Sales team ervoor dat klanten op tijd de juiste onderdelen op locatie hebben zodat een productielijn niet onnodig stil komt te liggen.

Finance, HR, IT & Backoffice

Om alle afdelingen bij Key de juiste ondersteuning te kunnen bieden, werken de collega’s van Finance, HR, IT & Backoffice iedere dag hard om hieraan bij te dragen. Affiniteit met techniek of machinebouw is op deze afdelingen leuk maar zeker geen must.

Research & Development

Of het nu gaat om nieuwe technologieën, de ontwikkeling van een nieuwe machine of het ondersteunen van een klant die behoefte heeft aan een oplossing voor een specifiek probleem, de R&D Engineers en Software Engineers zorgen voor de juiste oplossing.

Overige afdelingen

Hoewel de meeste afdelingen duidelijk bij een bepaalde sub categorie horen geldt dat niet voor alle functies of afdelingen. Dus mogelijk staat jouw ideale vacature op deze pagina.

Contact

Ben je enthousiast geworden of heb je nog andere vragen?

Neem dan contact op met onze HR-afdeling via bvhr@key.net of bel met Sanne van Leeuwen, HR Representative, op +31 (0)345 58 58 85.