Aftermarket & Service

Op deze afdelingen denk jij in mogelijkheden. Want als je de beste machines levert, moet de service dat ook zijn. Ga jij die uitdaging graag aan? Lees dan snel verder.

Afdeling Aftermarket & Service

Ons doel is om de klant zo snel mogelijk te helpen bij problemen, storingen en onderhoud. Dit kan zijn door de klant in contact te brengen met onze helpdesk. Door een technische vraag te beantwoorden, een onderdeel op de juiste locatie te krijgen of door een Field Service Engineer naar de klant te sturen, zorgen wij ervoor dat een productielijn niet stil komt te liggen. Onze klanten vertrouwen op onze expertise en sense of urgency.

Sollicitatieprocedure

Wij gaan voor een duurzame samenwerking en willen niet alleen zelf de juiste beslissing nemen maar vinden het ook heel belangrijk dat jij de juiste beslissing neemt. Daarom kiezen wij voor een uitgebreide sollicitatieprocedure.

Kernwaarden

INTEGRITEIT

TEAMWORK

RESPECT

WINNAARS
MENTALITEIT

BESEF VAN URGENTIE

Onboarding

Het inwerktraject of de onboarding is een belangrijk onderdeel van een duurzame samenwerking. Ieder inwerktraject wordt op maat gemaakt en daarnaast volgen wij de onderstaande stappen.

Contact

Ben je enthousiast geworden of heb je nog andere vragen?

Neem dan contact op met onze HR-afdeling via bvhr@key.net of bel met Sanne van Leeuwen, HR Representative, op +31 (0)345 58 58 85.